Rihanna kapsels – inzichten voor fans

Rihanna, van het mooie eiland natie van Barbados, nam de controle van de Amerikaanse muziek industrie met haar debuutalbum, getiteld “Music van de Zon” Haar singles, te beginnen met “Pon de Replay”, domineerden de Billboards. En uiteindelijk kreeg ze een Grammy Award.

Rihanna kapselsHaar zwoele stem gebiologeerd muziekliefhebbers. En haar betoverende gezicht, omlijst door prachtige Rihanna kapsels, gecharmeerd fotografen en won meer dan celebrity critici. Rihanna werd geboren met een natuurlijk mooi haar dat haar perfecte gezicht een aanvulling? Ze was zeker geboren met een prachtige stem en goede genen, maar de prachtige Rihanna kapsels zijn niet genetisch ontworpen.

Rihanna’s haar complimenteert haar gezichtsvorm

Met Rihanna’s kapsels, de enige rol die de genetica gespeeld is bij het bepalen van de vorm van haar gezicht. De vorm van het gezicht is de eerste en belangrijkste aspect dat zal beslissen of een bepaald kapsel is jaw-dropping geweldig, maar acceptabel, of afschuwelijk afschuwelijk. En Rihanna is geen uitzondering.

Helaas, net als de meeste vormen van gezichten van vrouwen, Rihanna’s gezichtsvorm is een combinatie van twee fundamentele gezichtsvormen: het ovaal en de diamant. De verhouding van de lengte en de breedte van haar gezicht benadert de klassieke ovaal gezicht. Maar als gevolg van haar haarlijn, de breedte over haar voorhoofd is precies gelijk aan de breedte over haar kaaklijn. Dit maakt haar gezicht size diamant. Dus, wie beslist Rihanna’s kapsels moet deze unieke combinatie te overwegen. Natuurlijk, de gewone fans niet nodig om een ​​kapper te beslissen of een bepaald Rihanna kapsel is groot worden of niet. In feite zijn er slechts drie dingen om te onthouden.

Drie belangrijke factoren voor Rihanna’s kapsel

Ten eerste moet de fans niet vergeten dat het doel van kapsels is een illusie die ervoor zorgt dat de vorm van het gezicht kijken dichter bij de ovale vorm. Rihanna gezichtsvorm reeds de juiste breedte en lengte verhouding, behalve aanzienlijk smalle voorhoofd waardoor haar gezicht size diamant. Zo moet Rihanna’s kapsels om alleen te weinig aanpassingen in het voorhoofd.

Voor de verzorging van de smalle voorhoofd, de meeste van Rihanna’s kapsels inbegrepen opzij vallende pony. De rest van haar gezicht moet enkel worden blootgesteld. Dit is de reden waarom Rihanna’s kapsels verkend het bereik van haarlengtes, van korte lengtes tot langere lengtes. Als het Rihanna kapsel is lang, vult zij het ​​met opzij vallende pony of zorgt ervoor dat de zijkanten van het haar te omhelzen haar gezicht. Als het Rihanna kapsel is kort, voegt ze eraan toe kroonhoogte of borstelt het haar zijdelings aan de breedte toe te voegen aan het voorhoofd.

Ten tweede moeten de fans niet vergeten dat je haar is uw kroon op het werk. Het kapsel moet wijzen op de beste eigenschappen van het gezicht. In het geval van Rihanna, ze heeft prachtige ogen die zitten vol kattenkwaad. Deze ogen kunnen het best worden gepronkt met een pony. Rihanna’s kapsels kan vrijwel elk type pony benutten. Ze kan zelfs wegkomen met Egyptische pony. Naast de schoonheid van haar ogen, Rihanna heeft volle sensuele lippen die leiden tot een delicate kin. Deze functie kan worden benadrukt door lagen, beste weergegeven met steil haar. De steil haar, vanwege de eenvoud van lijnen, niet het oog afleiden van het gezicht. Aldus, de meeste Rihanna kapsels omvatten steil haar.

En ten derde, de fans moeten niet vergeten dat er meer aan de Rihanna kapsel dan de vorm van haar gezicht. Het kapsel moet ook een afspiegeling van het lichaam en de persoonlijkheid. Sinds Rihanna’s persoonlijkheid is die van een popster die elk type van de muziek kan verwerken, de Rihanna kapsels hebben de neiging om op te leunen in de richting van de trendy en het ongewone. Met haar welgevormde lichaam, het brede scala aan keuzes van Rihanna kapsels wordt breder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *