Kleden recht voor die sociale gebeurtenis

Als het gaat om een cocktail partijen, is er geen vaste dress code, en dus het kan soms ingewikkeld voor te bereiden, en genoegen nemen met de kleding die past bij de gelegenheid. Daarom is het essentieel om alle mode-regels overwegen en niet overboord te gaan. Dit gezegd zijnde, wanneer het bijwonen van een partij, hieronder zijn enkele van de essentiƫle stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u lastige situaties en de gemeenschappelijke mode onrechtvaardigheden die gemakkelijk waarneembaar zijn tijdens dergelijke gelegenheden te ontwijken.

f3141

Wat is de formaliteit?

De meeste cocktailparty blijken relatief formele gelegenheden. Daarom is het essentieel om de formaliteit van de gebeurtenis beschouwen. Terwijl sommige zijn toevallige zaken, kunnen anderen uw zijde en pailletten nodig. Hoewel de dress code wordt meestal vooraf bepaald op de uitnodigingskaart, dit is niet altijd het geval. Je kunt omgaan met dit probleem door te bellen naar de organisatoren en navraag over hun evenement formaliteit.

Omkleden

In de meeste gevallen vrouwen dragen jurken bij het bijwonen van cocktailparty: specifiek degenen die knie zitten aan het halverwege de dij lengte. Afhankelijk van de formaliteit van het evenement, kunt u beslissen over de ideale jurk en een paar schoenen. Bovendien is het mogelijk om elegante schede jurken online, wat geweldig voor de sfeer van een cocktail event, terwijl ervoor te zorgen dat u niet elke mode regels overtreden zijn te bestellen. Je kunt niet verkeerd gaan met het kiezen van een galajurk voor de avond evenementen gaan omdat ze een aantrekkingskracht van klasse en stijl.

Koppelen met een aantal accessoires

Accessoires zijn grote manieren om ervoor te zorgen dat u poetst je look terwijl het aanbieden van de klassieke look. Omgekeerd zijn er bepaalde mode-regels en voorschriften die hier van toepassing zijn, die u moet zich houden aan de mode schande te ontlopen. Ten eerste, zorg ervoor dat je niet overdrijven, en ten tweede en belangrijker is ervoor te zorgen dat zij een aanvulling op uw kleding en schoeisel en niet met hen concurreren om aandacht. Je moet de tijd nemen om te winkelen voor de ideale accessoires, omdat ze zijn net zo belangrijk als je jurk.

Ga voor een eenvoudige handtas

‘Small is beter’ is de regel als het gaat om cocktailparty. U moet uw gigantische tas sloot echter elegant het ziet of hoe comfortabel het voelt u zich. In plaats daarvan kiezen voor een tinier maar elegante clutch handtas, waarin de gekozen jurk feilloos aanvult. Dit is belangrijk; gewoon als in het geval van accessoires, als de zak niet de jurk en schoenen te vullen, een mode misdaad zal niet alleen zijn gepleegd, maar je zult ook belachelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *